martes, 29 de marzo de 2011

SEAUS - Sociedad Española de Atención al Usuario de la Sanidad

Presentació d’un llibre sobre l’atenció a l’usuari en els serveis de salut

La UOC | Universitat Oberta de Catalunya i la Societat Espanyola d’Atenció a l’Usuari de la Sanitat (SEAUS) han publicat el llibre Claves para la gestión de la atención al usuario en los servicios de salud, una publicació sobre els conceptes que ha de tenir en compte el professional d’atenció al pacient i els elements imprescindibles que han d’acompanyar la gestió d’atenció a l’usuari.

El llibre, escrit per vint-i-vuit professionals del sector sanitari, s’ha editat amb l’objectiu de ser una eina útil per a tots els professionals implicats en l’atenció a l’usuari i per a tots els professionals del sistema sanitari i respon a la necessitat de tenir una publicació al mercat que tracti exclusivament de l’atenció en el marc dels serveis de la salut.

Alhora es considera un material de suport imprescindible en la formació dels professionals del postgrau que la UOC, en col·laboració amb la SEAUS, duu a terme en el màster d’Atenció a l’usuari dels serveis sanitaris.

Presentació
La presentació de l’acte serà a càrrec del vicerector de Postgrau i Formació Contínua de la UOC, Josep Maria Duart, amb la participació de Francisco Carceles, president de la SEAUS, i María Pilar González, coordinadora del llibre.

La presentació tindrà lloc aquest dimecres, 30 de març de 2011, a la seu central de la UOC (av. del Tibidabo, 39) de Barcelona a partir de les 18 h.


Enllaços relacionats

Societat Espanyola d’Atenció a l’Usuari de la Sanitat
http://www.seaus.net


30/03/2011
Presentació del llibre
Claves para la gestión de la atención al usuario en los servicios de salud
Seu de la Universitat Oberta de Catalunya
Av. del Tibidabo, 39-41, Barcelona


Més informació
Oficina de Premsa – UOC
93 253 23 00 – gpremsa@uoc.edu
http://premsa.uoc.edu

SEAUS - Sociedad Española de Atención al Usuario de la Sanidad

No hay comentarios: