jueves, 17 de mayo de 2018

Formació en vendes, Art i Pompeu Fabra, repensar serveis socials

  URV Universitat Rovira i Virgili  -  Campus d'Excel·lència Internacional Catalunya Sud     
    
Gabinet de Comunicació i Relacions Externes
    Tarragona, 17 de maig de 2018

Informacions URV
La URV dissenya un programa formatiu en vendes per a estudiants junt amb altres entitats europees
L'objectiu del projecte del programa Erasmus Plus International Key Account Management & Sales (IN.K.A.M.S.) és formar en vendes els estudiants universitaris, una competència que les entitats integrants del projecte han observat que s'ensenya poc. En una trobada a la URV aquest 17 i 18 de maig les entitats integrants del consorci internacional posen en comú els resultats de l'anàlisi fet als països participants (Itàlia, Espanya, Eslovènia, Bulgària i Polònia), per determinar quines són les competències necessàries d'un professional de les vendes. Sobre aquesta informació dissenyaran un programa formatiu, que disposarà de materials docents i contingut multimèdia, adreçat als estudiants de grau i de màster.

URVIART acosta l’univers Pompeu Fabra al campus Terres de l’Ebre
Fem un ús correcte del català? Quina és la petjada que Pompeu Fabra ha deixat a través de la seua obra gramatical, lèxica i ortogràfica en la llengua que fem servir cada dia per expressar-nos i comunicar-nos? L’#ACCIÓ 10 de l’Espai de Creació Col·lectiva URVIART del campus Terres de l’Ebre de la URV interpel·la la comunitat universitària a reflexionar sobre aquestes qüestions. Ho fa coincidint amb l’Any Fabra amb motiu del 150é aniversari del seu naixement i comissariat pel catedràtic del Departament de Filologia de la URV, Jordi Ginebra.

Grups de recerca de literatura contemporània donen a conèixer les seves investigacions a la jornada LITCAT
La IV Jornada LITCAT de grups de recerca de literatura catalana contemporània ha tingut aquest any com a tema central el patrimoni literari i la identitat. En aquesta edició s’han presentat 13 ponències sobre les recerques que realitzen les universitats catalanòfones en el camp de la literatura catalana contemporània.  Han donat a conèixer les línies que estan investigant en temes com ara la construcció del patrimoni literari a través de la traducció del segle XXI, el mite fundacional d’Adam i Eva en la narrativa catalana dels anys vint i trenta o de Joan Puig i Ferreter, director literari a l’exili, per exemple.

Repensar els serveis socials de base, tema del Dia Mundial del Treball Social
Revisar el model d’atenció social era el tema central del Dia Mundial del Treball Social a la Universitat, que va tenir lloc el dia 10 de maig al campus Catalunya. El subtítol de la Jornada era: Serveis Socials de base, cap a on anem?, i es va reflexionar sobre el paper que juguen en l’assoliment del benestar de les persones.

Recordatori: Impressió 3D dins del cicle "La ciència de la xocolata"
La impressió 3D és una nova tècnica que omplirà les fàbriques del futur... I també les cuines. Gràcies a aquests aparells és possible no només imprimir plàstics, sinó també aliments. La xocolata no n'és una excepció. Potser d'aquí a uns anys les figures de xocolata es fabriquin utilitzant aquesta avançada tecnologia. El taller forma part del cicle "La ciència de la xocolata". Divendres, 18 de maig a les 17.30 h, a la Biblioteca Central Xavier Amorós (c/ de l'Escorxador 1, Reus).


Per resoldre qualsevol dubte o donar-se de baixa de la llista de distribució de notes de premsa de la URV posi’s en contacte amb:
Para resolver cualquier duda o darse de baja de la lista de distribución de notas de prensa de la URV póngase en contacto con:

Gabinet de Comunicació i Relacions Externes
Universitat Rovira i Virgili
--------------
A/e: gc@urv.cat
Tel.: 977 55 8024
--------------
Rectorat
Carrer de l'Escorxador, s/n
43003 - Tarragona
--------------
http://www.urv.cat/c1/urv.png

No hay comentarios: