miércoles, 14 de diciembre de 2016

bioetica & debat - Libros: Lideratge ètic. L’emergència d’un nou paradigma

bioetica & debat - Libros

Bioètica - Debat

4. Libro recomendado
Francesc Torralba. Angle Editorial; 2016
En la imatge ideal de líder s’hi apleguen valors i virtuts de diferent naturalesa, però també un extens conjunt d’habilitats, de destreses i de competències. És difícil sintetitzar, en una fórmula breu, què significa liderar bé una comunitat, governar correctament una organització, saber conjuntar bé un equip humà perquè assoleixi els seus màxims nivells d’excel·lència. Però, malgrat tot, al llarg del llibre Francesc Torralba explora com es construeix un «lideratge ètic» i els seus components imprescindibles, i ens presenta cinc líders mundials que han esdevingut referents morals, exemples inequívocs que la transformació social és encara possible en la societat contemporània, dominada per la desil·lusió i la fatiga. Per a Torralba, el lideratge ètic es desenvolupa considerant en tot moment els efectes que tenen les decisions i les pràctiques de l’organització tant en l’equip humà propi com en la societat. [Texto reproducido de la contraportada] – Vols que tradueixi el text al castellà?

Lideratge ètic. L’emergència d’un nou paradigma

Hits: 20
Valoración: 0.00 (0 votos)

Categoría: j) Bioetica y Legislación
Francesc Torralba
Angle Editorial; 2016

Disponible en la biblioteca del Institut Borja de Bioètica

PREMI RAMON TRIAS FARGAS D'ASSAIG POLÍTIC

En la imatge ideal de líder s’hi apleguen valors i virtuts de diferent naturalesa, però també un extens conjunt d’habilitats, de destreses i de competències. És difícil sintetitzar, en una fórmula breu, què significa liderar bé una comunitat, governar correctament una organització, saber conjuntar bé un equip humà perquè assoleixi els seus màxims nivells d’excel·lència.

Però, malgrat tot, al llarg del llibre Francesc Torralba explora com es construeix un «lideratge ètic» i els seus components imprescindibles, i ens presenta cinc líders mundials que han esdevingut referents morals, exemples inequívocs que la transformació social és encara possible en la societat contemporània, dominada per la desil·lusió i la fatiga.

Per a Torralba, el lideratge ètic es desenvolupa considerant en tot moment els efectes que tenen les decisions i les pràctiques de l’organització tant en l’equip humà propi com en la societat.

[Texto reproducido de la contraportada]

No hay comentarios: