Preventing Chronic Disease | Consumer Nutrition Environments of Hospitals: An Exploratory Analysis Using the Hospital Nutrition Environment Scan for Cafeterias, Vending Machines, and Gift Shops, 2012 - CDC
Consumer Nutrition Environments of Hospitals: An Exploratory Analysis Using the Hospital Nutrition Environment Scan for Cafeterias, Vending Machines, and Gift Shops, 2012
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Courtney P. Winston, DrPH, RD, LD, CDE; James F. Sallis, PhD; Michael D. Swartz, PhD; Deanna M. Hoelscher, PhD, RD, LD, CNS; Melissa F. Peskin, PhD
Suggested citation for this article: Winston CP, Sallis JF, Swartz MD, Hoelscher DM, Peskin MF. Consumer Nutrition Environments of Hospitals: An Exploratory Analysis Using the Hospital Nutrition Environment Scan for Cafeterias, Vending Machines, and Gift Shops, 2012. Prev Chronic Dis 2013;10:120335. DOI: http://dx.doi.org/10.5888/pcd10.120335.
PEER REVIVEWED
Abstract
IntroductionHospitals are the primary worksite of over 5 million adults in the United States, and millions of meals are procured and consumed in this setting. Because many worksite nutrition initiatives use an ecological framework to improve the dietary habits of employees, the nutrition values of foods served in hospitals is receiving attention.
Methods
This study used the Hospital Nutrition Environment Scan for Cafeterias, Vending Machines, and Gift Shops to quantitatively describe the consumer nutrition environments of 39 hospitals in Southern California. Data were collected by visiting each facility once from February 2012 through May 2012.
Results
On average, hospitals achieved only 29%, 33%, and less than 1% of the total possible points for their cafeteria, vending machines, and gift shops sections, respectively; overall, hospitals scored 25% of the total possible points. Large facility size and contracted food service operations were associated with some healthy practices in hospital cafeterias, but we found no association between these variables and the sectional or overall nutrition composite scores.
Conclusion
The average consumer nutrition environment of hospitals in this sample was minimally conducive to healthful eating. Nutrition-related interventions are warranted in hospital settings.
Entornos nutricionales del consumidor en hospitales: un estudio exploratorio por medio del Análisis del entorno nutricional hospitalario en cafeterías, máquinas expendedoras y tiendas de regalos, 2012
Courtney P. Winston, DrPH, RD, LD, CDE; James F. Sallis, PhD; Michael D. Swartz, PhD; Deanna M. Hoelscher, PhD, RD, LD, CNS; Melissa F. Peskin, PhD
Citación sugerida para este artículo: Winston CP, Sallis JF, Swartz MD, Hoelscher DM, Peskin MF. Consumer Nutrition Environments of Hospitals: An Exploratory Analysis Using the Hospital Nutrition Environment Scan for Cafeterias, Vending Machines, and Gift Shops, 2012. Prev Chronic Dis 2013;10:120335. DOI: http://dx.doi.org/10.5888/pcd10.120335.
REVISADO POR EXPERTOS
Resumen
IntroducciónLos hospitales son el principal lugar de trabajo de más de 5 millones de adultos en los Estados Unidos y millones de comidas se obtienen y consumen en este entorno. Debido a que muchas iniciativas nutricionales en el lugar de trabajo utilizan un marco ecológico para mejorar los hábitos alimentarios de los empleados, se está poniendo atención a los valores nutricionales de los alimentos que se sirven en los hospitales.
Métodos
Este estudio utilizó el Análisis del entorno nutricional hospitalario en cafeterías, máquinas expendedoras y tiendas de regalos para describir cuantitativamente los ambientes nutricionales del consumidor en 39 hospitales del sur de California. Se recopilaron los datos por medio de una visita a cada instalación entre febrero y mayo del 2012.
Resultados
En promedio, los hospitales alcanzaron solo el 29 %, el 33 % y menos del 1 % del total de puntos posibles para sus cafeterías, máquinas expendedoras y secciones de tiendas de regalos, respectivamente; en general, los hospitales obtuvieron el 25 % del total de puntos posibles. Una instalación de gran tamaño y las operaciones de servicios alimentarios contratados se relacionaron con algunas prácticas saludables en las cafeterías de los hospitales, pero no hallamos una asociación entre estas variables y los puntajes compuestos de nutrición por secciones o en general.
Conclusión
El típico entorno nutricional del consumidor en los hospitales de esta muestra fue mínimamente conducente a una alimentación saludable. Se requieren intervenciones relacionadas con la alimentación en entornos hospitalarios.
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